Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Du har valgt:
Grill og bålpanne Cobb

Grill og bålpanne

Cramer Cobb Outdoor Chef Outwell Futur Brunner Grill tilbehør Kokebluss Tilbehør bålpanne

Grillbriketter Quick BBQ til COBB Grill - 5 briketter

forige
neste
Grillbriketter Quick BBQ til COBB Grill - 5 briketter
Grillbriketter Quick BBQ til COBB Grill - 5 briketter
Art. nr. 46897     
100,-
På grossistlager
Grillbriketter Quick BBQ til COBB Grill - 5 briketter
Samme som Cobble Stone, men kortere brennetid (1,5 t). Ideell når man skal grille kortere tid.
Samme som Cobbe Stone, men kortere brennetid (1,5 t). Ideell når man skal grille kortere tid.
Art. nr. 46897
Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.  Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Med en kvalitetsgrill fra Cobb er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi tilbyr et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass- og brikettgriller, samt mye spennende og praktisk tilbehør.
Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn til turen. De er enkle å ta med på reise, og er svært lette å rengjøre. Se vårt store utvalg av griller til sommerens campingferie her! Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Med en kvalitetsgrill er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan grilles! 

Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et skikkelig grillmåltid på varme sommerdager. Max Fritid har et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass og brikettgriller. Samt mye spennende tilbehør!

Se video:
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring