Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Elektrisk

Batteri Hvitevare Sykkel Aircondition

Aircondition

Deler Dometic HB 2500
Innvendig strøm Utvendig Strøm Belysning Cruisekontroll Måleutstyr Støvsuger Strøm og aggregat

Strøm og aggregat

Aggregat Solcellepanel Brenselcelle

Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W

forige
neste
Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W
Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W
Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W
Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W
Art. nr. 51676     
28 495,-
På grossistlager
Brenselcelle EFOY COMFORT 80 SET. 3,3 A. 40 W
Max. Charge capacity: 960 Wh/day - 80 Ah/day
EFOY COMFORT lader forbruksbatteriet helautomatisk, dermed har du alltid nok strøm til å dekke behovene - hele året og miljøvennlig. Mer praktisk blir det ikke!

Med EFOY COMFORT er du garantert en pålitelig strømforsyning uavhengig av stikkontakten: Under et skyggefullt tre, i en avsidesliggende bukt, i all slags vær, til alle årstider. Selv ved minusgrader!

Straks EFOY COMFORT er blitt riktig installert, leverer den strøm - du må bare av og til skifte tankpatron. Rengjøring eller annet vedlikehold bortfaller.

EFOY COMFORT fungerer driftsøkonomisk og fri for forurensede utslipp. Og det er maksimalt miljøvennlig!

EFOY COMFORT lader batteriet ombord helautomatisk. Den integrerte ladergulatoren overvåker kontinuerlig ladetilstanden på 12 V-batteriet. Ved behov starter EFOY COMFORT automatisk og slår seg av igjen når batteriet er fullt oppladet. Via en inverter kan du også bruke 230 V-enheter.

EFOY COMFORT leverer gjennom året 3 til 10 ganger så mye strøm som et solsystem med samme effekt. For å generere like mye strøm som en EFOY COMFORT 80 (40W), trenger du avhengig av landet og årstiden, et solsystem med 120 -400 Wp effekt.

Detaljer:
* Maksimal effekt: 40 W
* Ladekapasitet / dag: 80 Ah
* Nominell spenning: 12 V
* Ladestrøm @ 12 V: 3,3 A
* Nominelt forbruk / kWh: 0,9 l
* Kompatible batterier: 12 V akkumulatorer (bly-syre, bly-gel, AGM eller LiFePO4)
* Vekt: 7,1 kg
* Dimensjoner (L x B x H): 44,3x20,2x28,8 cm
* Driftstemperatur: -20 til + 40 °C
EFOY-tankpatroner er et sikkerhetstestet tanksystem som er spesialutviklet til EFOY-brenselceller. EFOY-tankpatroner kan byttes på sekunder, enkelt og renslig. Med en M10-tankpatron blir du uavhengig av stikkontakten i inntil 4 uker.
Art. nr. 51676
Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon EFOY er ledende på markedet innen brenselcelle-teknologi for fritidsbruk. I forbindelse med deres 10års jubileum lanserer de en ny app-funksjon, som enkelt lar deg kontrollere strømforbruket i bobilen via smarttelefon eller nettbrett.  I bobilen er man avhengig av strøm for å ha et vellykket opphold og man vil ikke alltid være i nærheten av et strømuttak. Da kan en EFOY brenselcelle være god å ha. En brenselcelle er en enhet som lager elektrisk energi, slik at du alltid har nok strøm til å dekke behovene dine. Uavhengig av stikkontakten.
Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller Trenden er klar! Brukere av bobiler ønsker mest
mulig komfort og en effektiv energiforsyning.
Løsningen: Brenselcelle! Efoy Comfort lader forbruksbatteriet automatisk og gir deg miljøvennlig strøm hele året. Efoy Comfort er lett og kompakt, veier kun åtte kilo og er meget stillegående. En brenselcelle produserer elektrisitet ved å benytte energi i en elektrokjemisk prosess, f. eks naturgass, metanol eller bensin. Det var med NASA sitt romprogram Apollo i 1960-årene at de første brenselcellene kom i praktisk bruk. Drivkraften i denne utviklingen har hele tiden vært brenselcellens spesielt gode egenskaper med tanke på effektiv omdanning av kjemisk energi til elektrisk energi. Efoy Comfort trenger kun skifte av tankpatron av og til. Den fås i tre effektklasser, og leverer tre til ti ganger så mye strøm som et solsystem med samme effekt.

Se utvalgte varer under, eller gå inn på elektrisk for å se mer.


Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring