Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Radio og TV

TV

TV

16" , 17" 19" 22", 24" Kabel 12 V til TV 32" 55" Veggfeste Digitalt bakkenett

Digitalt bakkenett

Reveiver Butikkdisplay Riks-TV
Parabol
Antenne Pioneer Radio kommunikasjon Navigasjon

Navigasjon

Dometic Garmin bil

Garmin bil

Dometic
Garmin håndholdt
Radio , CD , DVD spiller

Radio / CD / DVD spiller

Andre merker Diverse DAB+
Diverse Kamera

Kamera

Ryggekamera Dashbordkamera

Adapter DAB+ Tiny Audio C3+ til bil

forige
neste
Adapter DAB+ Tiny Audio C3+ til bil
Adapter DAB+ Tiny Audio C3+ til bil
Adapter DAB+ Tiny Audio C3+ til bil
Art. nr. 61678     
1 599,-
På grossistlager
Adapter DAB+ Tiny Audio C3+ til bil
Meget enkel installasjon som i de fleste biler vil ta ca. 10-15 minutt!

Den innebygde FM-senderen kan automatisk søke opp en ledig FM-frekvens ved et tastetrykk, slik at man slipper å lete manuelt for å unngå kolliderende radiosendinger.

Enheten er også utstyrt med AUX inngang, som gir muligheten til å spille av musikk fra nær sagt alle slags enheter til bilstereoen. Fungerer i alle land som har DAB, DAB+ eller DMB systemet.

C3 har også handsfree og trådløs overføring av musikk fra mobilen (Spotify/Wimp) via Bluetooth.

Settet består av følgende:
• DAB Plug & Play enhet
• DAB-antenne (for vindusmontering)
• Minijack kabel
• USB Lader

Spesifikasjoner:
•12-24V
•Vekt: 0,328 kg
•Høyde: 25 cm
•Bredde: 11 cm
•Dybde: 6 cm
Art. nr. 61678
SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen DAB er i vinden som aldri før, og det finnes mange ulike løsninger på markedet. Ønsker du godt signal er du allikevel avhengig av riktig montering. Vi viser deg hvordan du enkelt kan montere en DAB-adapter i bobilen. En DAB-adapter er en liten mottaker, som kobles til det originale lydanlegget i bilen eller bobilen din. TT Micro leverer DAB-adaptere fra merket Tiny Audio, og deres mest populære adapter "Tiny Audio C5" ble kåret til beste DAB-adapter av TV 2 Hjelper deg. 

TT Micro har lang erfaring med DAB. Selskapet ble etablert av gründerne og brødrene Tom og Tore Vedvik, og selskapet står bak det populære merket Pinell som ble lansert for flere år siden. De har nå fulgt opp med funksjonelle adaptere under merket Tiny.
Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet I 2017 blir Norge det første landet i verden med heldigital radio. Slukkingen av de riksdekkende FM-kanalene vil starte som planlagt 11.januar, men du vil allikevel kunne lytte til utvalgte FM-kanaler en god stund fremover.  DAB - Digital Audio Broadcasting - er et heldigitalt radiosystem som sender lyd med bedre kvalitet, helt uten skurring. Det tradisjonelle radiosuset vil altså være historie. Det nye DAB+-nettet, som tar over for det tradisjonelle FM-nettet, har dessuten plass til enda flere kanaler, da kapasiteten på FM-båndet i dag er totalt sprengt. Tidligere var det kun plass til fem riksdekkende kanaler, men med det nye digitale radiosystemet er det plass til hele 25. Noen få lokale radiokanaler vil fortsette å sende på FM-nettet i et par år, men de store radiokanalene og lokalradioene i byene vil allerede forsvinne fra FM-båndet region for region i 2017. Slukkingen starter i Nordland 11. januar, i februar slås det av i Møre og Romsdal og deretter går det slag i slag over resten av landet. Skaffer du deg en DAB+ radio vil du både kunne lytte til lokale FM-kanaler, samt de nye DAB+ kanalene.
Max Fritid Max Fritid Engros AS Øran Øst, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no