Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
DJI_0008.jpg

Lillestrøm, 14. - 17. september:

Norges største Caravanmesse

Campinglivet er trendy som aldri før, og den store arenaen for produktnyheter er den årlige Caravanmessen på Lillestrøm. Messen arrangeres fra 14. - 17. september, og vi er tilstede hele helgen for å vise frem årets nyheter innen campingrelatert utstyr. 
Caravanmessen er trolig den viktigste møteplassen for caravanbrukere og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak, og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter. I år brukes for første gang alle fem hallene, i tillegg til vrimlearealer og publikumsområder, noe som gjør årets messe til den største noen sinne.
Nils-Magne-Daler-anbefaler-oppblaasbare-telt-til-bobil-jpg-1600.jpg
Nils Magne Dahle og resten av gjengen fra Max Fritid viser frem årets nyheter under Caravanmessen på Lillestrøm. 
Årets største nyheter
I tillegg til årets største nyheter innen bobil og campingvogn, vises også det nyeste og beste utstyret bransjen har å tilby. Her finner du alt fra telt, til griller, campingmøbler, vaskeutstyr, TV- og radioløsninger, markiser, sykkelstativ, batterier, sikkerhetsprodukter og mye mer. I år vil det også være en egen, utendørs stand hvor grill og grillmat vil være i fokus. 

Max Fritid holder til i området mellom hall B og C, sammen med Weber og Husvogn AS. Kom gjerne innom standen vår for en hyggelig prat og en titt på vårt utvalg av tilbehør og utstyr.
Del: 
Les mer
Max Fritid Max Fritid Engros AS Øran Øst, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no