Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Telt

Inaca Fortelt Luftfylte telt Frittstående telt

Frittstående telt

Turtelt Levegg
Telt-tilbehør

Telt-tilbehør

Bolon - Matte

Bolon - Matte

Underlag
Markisematte Telt deler Impregnering , Vask Termotak Inner telt Levegg, partytelt Vintersikring Vognskjørt Avdekning hjul Oppbevaring

Oppbevaring

Oppheng
Gardin

Gardin

Tilbehør
Liggeunderlag Sovepose Gulv , matter Vifte Kjølebag

Impregnering telt 2,5 liter FABSIL +UV filter

forige
neste
Impregnering telt 2,5 liter FABSIL +UV filter
Impregnering telt 2,5 liter FABSIL +UV filter
Art. nr. 36190     
276,-
På grossistlager
Impregnering telt 2,5 liter FABSIL +UV filter
Kartong a 6 stk
Fabsil Universal Protector Liquid replikerer den opprinnelige vannavvisende overflaten som finnes på alle typer utendørs utstyr og utstyr, og kan bidra til å holde deg tørr i selv det våteste været. Fabsil Universal Protector er pålitelig og brukt av profesjonelle og utendørsentusiaster i mange år.
Dette er en silikonbasert vanntettbehandlingsbehandling som er egnet for bruk på telt, båtdeksler, parasoller, hagestoler og parasoller.

Bruksanvisning:
Sørg for at stoffet som behandles er rent og fri for rusk. Påfør med en ren pensel, bruk lange, jevne streker. Tørk av eventuell overskytende Fabsil med en ren klut. La produktet tørke helt før det utsettes for fuktighet.
Art. nr. 36190
Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Årets campingsesong nærmer seg, og det er på tide å klargjøre bobilen og campingvogna for nye opplevelser. Vi gir deg våre beste tips og råd til vårklargjøringen! Når snøen smelter og solen titter frem er det på tide å rulle frem campingvogna eller bobilen for nye eventyr. Men, før man legger ut på reise er det viktig å sjekke at alt virker som det skal. 

Man bør alltid starte med å vaske vognen eller bilen grundig. Når utsiden er ren er det lettere å se om det er skader, riper, bulker eller lignende som må repareres. - Ved vårklargjøring utvendig er det viktig å vaske godt, siden vognen eller bobilen gjerne har stått lagret i lang tid. Deretter bør en påføre en voks eller en lakk-forsegler, forteller Eivind Bale, servicesjef hos Kroken Caravan Åndalsnes. Vi anbefaler Abnet rengjøringsmiddel
shim.gif
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring