Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Telt

Inaca Fortelt Luftfylte telt Frittstående telt

Frittstående telt

Turtelt Levegg
Telt-tilbehør

Telt-tilbehør

Bolon - Matte

Bolon - Matte

Underlag
Markisematte Telt deler Impregnering , Vask Termotak Inner telt Levegg, partytelt Vintersikring Vognskjørt Avdekning hjul Oppbevaring

Oppbevaring

Oppheng
Gardin

Gardin

Tilbehør
Liggeunderlag Sovepose Gulv , matter Vifte Kjølebag
forige
neste
Vaskemiddel telt 300ml FABSIL Universal cleaner

Vaskemiddel telt 300ml FABSIL Universal cleaner

Vaskemiddel telt 300ml FABSIL Universal cleaner
Art. nr. 56414     
154,-
Bestillingsvare
Vaskemiddel telt 300ml FABSIL Universal cleaner
Fabsil Universal cleaner Rengjør effektivt smuss og flekker. Fungerer på alle typer stoff. Ideell til bruk før impregnering.

Bruksanvisning:
Børst eller tørk av løs smuss fra stoffet som skal rengjøres.Fortynn Fabsil Universal cleaner i henhold til instruksjonene på flasken. Rengjør stoffet med en klut eller en myk børste. Skyll grundig med rent vann. Tillat å tørke naturlig.
Art. nr. 56414
Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Årets campingsesong nærmer seg, og det er på tide å klargjøre bobilen og campingvogna for nye opplevelser. Vi gir deg våre beste tips og råd til vårklargjøringen! Når snøen smelter og solen titter frem er det på tide å rulle frem campingvogna eller bobilen for nye eventyr. Men, før man legger ut på reise er det viktig å sjekke at alt virker som det skal. 

Man bør alltid starte med å vaske vognen eller bilen grundig. Når utsiden er ren er det lettere å se om det er skader, riper, bulker eller lignende som må repareres. - Ved vårklargjøring utvendig er det viktig å vaske godt, siden vognen eller bobilen gjerne har stått lagret i lang tid. Deretter bør en påføre en voks eller en lakk-forsegler, forteller Eivind Bale, servicesjef hos Kroken Caravan Åndalsnes. Vi anbefaler Abnet rengjøringsmiddel
shim.gif
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring