Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Du har valgt:
Varme Ovn

Varme

Ovn Gulv Varme Truma Primus Alde Eberspächer Hellanor
forige
neste
Varmelampe halogen 1500 W OUTWELL
Varmelampe halogen 1500 W OUTWELL

Varmelampe halogen 1500 W OUTWELL

Varmelampe halogen 1500 W OUTWELL
Art. nr. 46097     
1 215,-
På grossistlager
Varmelampe halogen 1500 W OUTWELL
Ovn. Halogen varmeelement. 1.9m kabel medfølger. 42.5 cm diameter. Vekt: 1,6 kg.
Outwell halogen varmelampe som gir øyeblikkelig luktfri varme, samtidig som den er trygg og komfortabel. For bruk innendørs og utendørs.


Art. nr. 46097
Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Kalde ben og føtter er ofte grunnen til at vi fryser. I Norge har vi få varme sommerdager, og ønsker vi å nyte gode stunder innenfor og utenfor vognen eller bobilen - er vi avhengig av produkter som holder oss varme. En fotvarmer kan være en enkel og god løsning.  En lun og behagelig atmosfære er avgjørende for trivselen, uansett om du er hjemme eller på campingferie. I år ble et nytt produkt lansert på camping og fritidsmarkedet, nemlig en varmeovn som kan brukes både innendørs og utendørs. 

- Alle vet at varme stiger, derfor er våre produkter laget for plassering i gulvhøyde. Vi har utviklet en fotvarmer som er en utmerket varmekilde for bruk i og utenfor campingvognen, bobilen eller forteltet, forteller Ellen Marigård, daglig leder i Wesseltoft AS.
Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Påsken er en utmerket anledning for å sparke i gang årets campingsesong, og bobilen er et suverent utgangspunkt for varierte ski- og naturopplevelser. Riktig tilbehør gjør opplevelsen enda bedre, og her er er utstyret du trenger for å gjøre påskekosen optimal.  Årets påskeferie nærmer seg med stormskritt, og uansett om du vil tilbringe påsken ved sjøen eller på fjellet er en bobil en perfekt følgesvenn. Her har du plass til alt du trenger på reisen, og når du ønsker en pause kan du trekke deg tilbake i bobilen med en saftig appelsin, en kopp kakao og en kvikklunsj. For å sikre påskekosen bør du også ha med deg riktig utstyr og tilbehør - og vi gir deg oversikten over det du trenger: 
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring