Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Ace_AIR_400_All-Season_2018-010_behandlet.JPG

Markedets første:

Luftig nyhet for folk på farten

Luftfylte fortelt har lenge vært campingfolkets store favoritt. Nå lanserer Kampa markedets første luftfylte sesongtelt, som kan brukes hele campingsesongen - fra tidlig vår til sen høst!
Kampa Ace AIR 400 All-Season er markedets første luftfylte sesongtelt til campingvogn. Teltet er laget av slitesterke materialer som tåler mer vær og vind, og settes opp på kun noen få minutter. 
- Fordelen med nye Kampa Ace AIR All-Season, sammenlignet med andre sesongtelt, er at det er svært lett å sette opp. Teltet har også et nytt og smart design, og passer til alle vogner med rett skinne på 4 meter, sier Kampa-agent Peter Outzen.
0H9A2189_kopi.jpg
Peter Outzen forteller Kampa Ace AIR 400 All-Season er det første luftfylte forteltet på markedet som kan brukes gjennom hele campingsesongen. Foto: Jens Lyngstad. 
Enkle å håndtere
Luftfylte fortelt settes opp på noen få minutter, ved å pumpe luft inn i kanaler der stengene ville vært på tradisjonelle telt. Selv om teltene settes opp med luft, er de svært stødige og tåler godt at det blåser. Det nye Kampa sesongteltet er ideelt til bruk over lengre perioder, og kan gjerne stå oppstilt fra våren til høsten, likt et tradisjonelt spikertelt. 
Ace_AIR_400_All-Season_2018-065_frgkorrigert.jpg
Det nye forteltet har store vindusflater som slipper inn mye lys. Her har man plass til både møbler og annet tilbehør eller campingutstyr. Foto: Produsent. 
Kan brukes hele sesongen
- Det er viktig å påpeke at teltet ikke bør brukes om vinteren og i de kaldeste månedene, men det kan fint stå fra rundt påske til midten av oktober, forklarer Outzen. Ace AIR 400 All-Season har ekstra mørkleggingsgardiner utvendig, som beskytter vinduene når teltet ikke er i bruk. Teltet har også hvite, innvendige gardiner på alle vindu, samt myggnetting på høyre side. Det nye forteltet er også tilrettelagt for montering av praktisk Kampa-tilbehør som termotak, Sabre LED-belysning, tepper og lignende.
Ace_AIR_400_All-Season_2018-013_fargekorrigert.jpg
Kampas nyeste luftfylte fortelt er laget av 4-seasons materiale, som er oppbygd av ni lag med stoff. Sesongteltet er like lett å sette opp som andre luftfylte fortelt. Foto: Produsent. 
Best i test
I 2017 ble originalmodellen Kampa Ace AIR 400 kåret til beste luftfylte fortelt, av det danske magasinet "Camping-Fritid". Kampa fikk ros for at det var enkelt og effektivt å sette opp teltet. Teltduken har høy kvalitet, designet er fint og de store panoramavinduene gir mye lys. Produsenten fikk også ros for at luftkanalene var godt beskyttet, men samtidig lett tilgjengelige.
Del: 
Les mer