Har du alt du trenger til en komfortabel campingferie?

Ferie handler om å senke skuldrene og tilbringe stressfrie dager sammen med venner og familie. Kanskje trenger du også alenetid på fisketur ved den lokale elven eller ta spaserturen til en strand i nærheten? Skal du feriere på fire hjul så er komfort noe du bør investere i, og riktig campingmøbler til riktig formål kan vi hjelpe deg med!

Når du først skal investere i nye campingmøbler er komfort og kvalitet to viktige faktorer når det kommer til en god campingopplevelse. Still deg selv noen spørsmål: Hvor skal du campe, skal dere besøke flere campingplasser, og hvem skal bruke møblene og hva skal de brukes til?

Campingmøblene kan også ha flere bruksmuligheter.


Funksjonalitet og elegant design


Stoler, solsenger, bord og tilbehør finnes i forskjellige høyder og bredder, og kommer i flere design og farger. Det kan være en idé å mikse bord og stoler fra ulike produsenter sånn at du enkelt kan finne noe som passer ditt ønske og behov. 

Vårt sortiment består av kjente merkevarer av høy kvalitet, som Crespo, Dukdalf, Bo Camp og Kampa Dometic.


Her kan du finne din nærmeste forhandler >>
Møbler som er enkle å vedlikeholde


Campingferie med familien innebærer is og grillmat, og når uhellet først er ute er riktig tekstil på møbler viktig for å unngå varige flekker og slitasje. I tillegg kan været skifte fra sol til regn før du aner det. Derfor er det ekstra viktig med tekstil av høy kvalitet som er enkle å rengjøre, og holder seg fine.

 


Stoler


Det finnes et enormt utvalg av campingstoler, alt fra små og lette krakker til gode ergonomiske stoler. Er det en stol du skal bruke mye tid i burde du velge en med god nakkestøtte, her kan du kjøpe pute for seg eller en stol med innebygd nakkepute. Vi har flere produkt som er kjent for svært slitesterkt kvalitetsstoff.

Vår komfortable Air Deluxe campingstol fra Crespo har et tykt og mykt tekstil som puster og er lett å rengjøre, og tørker raskt etter et regnskyll. Ekstra pluss i margen er at den tar svært lite plass når du slår den sammen. Ønsker du et pent uttrykk på møblene kan vi også anbefale Bo Camp sin Bloomsburry campingstol. En ekstremt luksuriøs og komfortabel lenestol som stikker seg ut i omgivelsene. 

 


Bord


Kombiner stolene du velger med et bord som er lett å slå sammen. Bo-Camp sitt Feather Wood er et ultralett bord med justerbare ben, i tillegg har bordplaten eikeeffekt noe som ser flottere ut. Det finnes utallige bord å velge mellom, så tenk litt på hva du skal bruke det til og hvor mange. Trenger du et praktisk bord som er lett å flytte på? Kanskje trenger du et rundt bord med plass til flere?
Våre forhandlere er klar til å hjelpe deg med den perfekte campingopplevelsen i sommer.

Her kan du finne din nærmeste forhandler >>