CasusGrill Engangsgrill

Flowtech
82784
107,-

  • Laget av 100% naturlige nedbrytbare materialer
  • Klar til bruk etter kun 5 min
  • Holder høy og jevn temperatur i mer enn 60 min
  • Enkel å bruke

Produkt informasjon

Velg en bedre fremtid!

Hvis du først prøvde en CasusGrill, går du aldri tilbake til den konvensjonelle engangsgrillen. CasusGrill er laget av 100% naturlige og biologisk nedbrytbare materialer.

Grillen er klar til bruk på fem minutter og holder en høy og jevn temperatur i mer enn 60 minutter, noe som sikrer at all maten din blir helt ferdig og med en deilig grillskorpe.

Den enkle og effektive engangsgrillen fra CasusGrill er laget av papp og foret med lavastener, noe som holder både varmen inne og sikrer at grillen ikke overopphetes. I tillegg står grillen på små ben, så risikoen for forbrenning minimeres. De små smultring formede bambuskullbriketter er lett å antennes og risten er laget av ren bambus.

CasusGrill har vunnet en rekke attraktive priser over hele verden for denne geniale grillen.

CasusGrill er et meget naturlig alternativ til den konvensjonelle engangsgrillen i aluminium som ikke kan brytes ned - selv ved industriell forbrenning. Konvensjonelt trekull frigjør skadelige kjemikalier fra tenningsvæsken og gir kjemisk smak til maten. CasusGrill bruker 50% mindre kull sammenlignet med en konvensjonell engangsgrill, noe som resulterer i en mye lavere CO2-utslipp.

Et valg av CasusGrill er et aktivt valg for å beskytte både mennesker og miljø.

CasusGrill er blitt utviklet og designet av et dansk par, som etter en tur til Frankrike ble oppmerksomme på hvor mange miljøskadelige engangsgriller som var igjen i parker og grønne områder i sommermånedene. Det har tatt sju år å utvikle CasusGrill. Dette kan føles på både kvalitet, design og funksjonalitet. Grillen er beskyttet med tre patenter og har vunnet flere priser.

Slik gjør du det:

CasusGrill er veldig enkelt å bruke. Etter at den bioplastiske filmen er fjernet, blir de fire benene av grillen brettet ut og plassert på en jevn overflate. Bambusgitteret fjernes, og deretter blir en karbonbrikett antent i hver av de fire hjørnene, hvoretter brannen selv vil spre seg til resten av brikettene. Etter fem minutter blir alle brikettene belagt med et hvitt askelag, noe som betyr at grillen er klar til bruk. Vær oppmerksom på at maten må plasseres over grillen. Etter bruk kan grillen slås av med vann. Husk å kompostere grillen i et bål eller kaste den i søpla etter bruk.

Materiale: Kartong, lavastene, bambus og kull.

Bambus er et spesielt egnet materiale for kjøkkenredskaper spesielt, siden det hverken absorberer eller frigjør smak og er naturlig flekkbestandig og antibakteriell . Bambus har en naturlig hard og glatt overflate, og er både sterkere og lettere enn tre.

Bambus trives naturlig uten pesticider og gjødsel, og er derfor en svært bærekraftig og fornybar ressurs. I tillegg er bambus en raskt voksende gressart som kan høstes flere ganger i året uten å skade anlegget eller miljøet. Bambus produserer 35% mer oksygen enn trær og absorberer samtidig store mengder CO2.