Campingmøblene som setter standarden

Behagelige campingmøbler av god kvalitet er prikken over i'en når man tilbringer mye av fritiden på hjul. Invester i noen du virkelig liker og som holder seg godt i mange år fremover. Finn inspirasjon til dine nye campingmøbler blant våre favoritter foran årets sommersesong.

Stadig flere nordmenn tilbringer deler av sommeren på hjul og mange kjøper også egen bobil. Folk har sett alle mulighetene en bobil gir og i fjor økte salget av nye bobiler med hele 14,7 % fra året før. Med slike jubeltall blir også utvalget av campingmøbler større. I jakten på de riktige campingmøblene har man gjerne andre forutsetninger og sjekklisten over ønskede egenskaper ser kanskje litt annerledes ut enn når man handler møbler til verandaen hjemme. At møblene er lette, men likevel stødige; at de har høy komfort, men samtidig er enkle å legge sammen, samt at de tar liten plass å oppbevare er for mange viktig - særlig når møblene skal konkurrere om plassen i bagasjerommet på bobilen.

Klassiske stoler fortsatt populært

Det er et bredt utvalg å velge i og de klassiske stolene med regulerbar rygg er fortsatt aktuelle. Disse passer like godt ved bobilen og campingvogna, som i båten og er tilgjengelig fra de fleste produsenter. Her er det enkelt å finne sin favoritt - om den kommer med eller uten nakkestøtte, ekstra pute eller fotskammel til å legge beina høyt. Nederlandske Dukdalf har også stol med innebygde varmeelementer i rygg og sete, som gjør at selv de som fryser mest lett kan kose seg i godt selskap utover sommernatta. Stolen Air Deluxe 3D fra Crespo er svært behagelig og kommer med vattert ryggstøtte som er lett å regulere. I likhet med Dukdalf er dette et merke som blir forbundet med høy kvalitet, spesialprodusert i materialer som tåler været godt og dermed også er enkle å rengjøre.

DSC_0023.jpg

KLASSISK OG POPULÆR: De klassiske campingmøblene med regulerbar rygg er fortsatt like populære. Det finnes mange å velge i og man kan få de helt enkle, med integrert pute eller også med varme i sete og rygg - alt etter ditt behov. Foto: Produsent

Ta med sofaen på ferie

Dersom du ser etter et supplement til spisegruppen eller rett og slett ønsker et eget område til avslapping, kan oppblåsbare campingmøbler være det du leter etter. Med inspirasjon fra sine skandinaviske røtter, tilbyr den danske produsenten Outwell både puffer, stoler og sofaer i ulike prisklasser som leveres både med og uten integrert elektrisk pumpe. Her kan man enkelt velge fasthet og sittekomfort selv. Helt nedpakket, tar selv den største sofaen ikke særlig større plass enn en koffert som man lett kan ta med dit man måtte ønske i den tilhørende vesken med skulderstropper.

Dersom du liker tredetaljer på møblene, har Bo-Camps «Urban outdoor collection» mye som vil falle i smak. I materialer som bambus, glassfiber og aluminium tilbyr de moderne og tidsriktige stoler. Møblene slås lett sammen og stolene leveres i en behagelig grå farge som passer til det meste.

Miljøbilde_campingmøbler_2.jpg

FINE PÅ FARTEN: Det er viktig å ha campingmøbler som enkelt kan slås sammen, tar liten plass og som er enkle å sette opp igjen. Finn dine favoritter og gjør deg klar for året sesong på hjul. Foto: Produsent

Velkommen til bords

Når man først investerer i nye campingmøbler, er ofte et bord blant de viktigste årsakene. Kanskje har familien blitt større og man trenger plass til flere rundt bordet. Her kan man gjerne mikse bord og stoler fra ulike produsenter og finne bordet som er perfekt for deres behov. Stor eller liten familie, rundt eller rektangulært - det finnes noe for alle. Alle produsentene har modeller med justerbar høyde, så det er ingen sak å tilpasse det til deres bruk.