Det viktigste til campingturen

Trenger du en pause fra hverdagen? Skap gode samtaler rundt bålpannen, eller nyt en spennende krimbok under teppet i campingstolen. - Det viktigste man gjør på campingtur er å sette seg ned og nyte livet!

Campinglivet et fristed hvor man kan senke skuldrene, fylle på med nye opplevelser og ta seg tid til å leve. Campingtilværelsen blir ikke den samme uten campingmøbler som lar deg nyte naturen fullt ut. Skal du investere i nye møbler til campingturen, bør du velge noe som sitter perfekt. Her er noen anbefalinger!

De beste campingmøblene

I jakten på de riktige campingmøblene har man gjerne andre forutsetninger og sjekklisten over ønskede egenskaper ser litt annerledes ut enn når man handler møbler til verandaen hjemme. At møblene er lette, men likevel stødige; at de har høy komfort, men samtidig er enkle å legge sammen, samt at de tar liten plass å oppbevare er for mange viktig - særlig når møblene skal konkurrere om plassen i bagasjerommet på bobilen.

image004.jpg

Sitt perfekt

Det er et bredt utvalg å velge i og de klassiske stolene med regulerbar rygg er fortsatt svært populære. Disse passer like godt ved bobilen og campingvogna, som i båten og er tilgjengelig fra de fleste produsenter. Her er det enkelt å finne sin favoritt – uansett om du ønsker med eller uten nakkestøtte, ekstra pute eller fotskammel til å legge beina høyt.

Isfjorden campingstol.jpg

Campingstol med sidebord

Isfjorden campingstol er en rimelig, solig og svært komfortabel stol. Med tilhørende sidebord kan man nyte mat og drikke selv om bord ikke er tilgjengelig. Denne stolen er produsert for Max Fritid med fokus på kunders behov og ønsker. Isfjorden er laget av grått, polstret mesh-stoff. Den kan enkelt legges sammen kompakt, og er enkel å frakte med seg på tur.

 

Kvalitet i over 50 år

Crespo har over 50 års erfaring i produksjon av kvalitetsmøbler, og er en pioneer innen utvikling av campingstoler. Crespo Air Deluxe 3D stol m/nakkestøtte er en bestselger, i et teknisk tekstil som består av tre lag; ytterstoff, myk skumvattering og for. Stolen med regulerbar nakkepute har et svært tykt og mykt tekstil som er pustende og lett å rengjøre og tekstilet tørker lett etter en regnskur.

Miljøbilde_campingmøbler.jpg

Velg det riktige campingbordet

Når man først investerer i nye campingmøbler, er ofte et bord blant de viktigste investeringene. Kanskje har familien blitt større og man trenger plass til flere rundt bordet. Her kan man gjerne mikse bord og stoler fra ulike produsenter og finne bordet som er perfekt for deres behov. Stor eller liten familie, rundt eller rektangulært - det finnes noe for alle. Alle produsentene har modeller med justerbar høyde, så det er ingen sak å tilpasse det til ditt bruk.


Cobb Pizza.jpg

Grill hvor du vil!

Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.

Cobb-grill web.jpg

Grill uten flammer og røyk

Cobb-grillen er konstruert med en liten, isolert varmekilde i midten som er omgitt av en tykk isolert skål. Den unike grillen er en oppfinnelse med røtter i Sør-Afrika, og ble opprinnelig utviklet av en ingeniør som var innleid av regjeringen. Målet var å finne en løsning på hvordan befolkningen kunne tilberede mat uten å risikere å sette fyr på hytten, eller i verste fall hele landsbyen. Resultatet var oppfinnelsen av det vi i dag kjenner som Cobb-grillen, et genialt produkt som ikke blir varmt på utsiden, som bruker minimalt med brensel og som griller uten flammer og røyk.