I le for vinden på 1-2-3!

Det norske sommerværet kan være lunefullt, selv på de varmeste dagene. Med Kampas oppblåsbare levegg, er det enkelt å gjemme seg fra både vind og innsyn. Air Break Pro er verdens første oppblåsbare levegg som ved et par steg sikrer at tiden du tilbringer utenfor vogna og bobilen blir en vindstille affære.

Når du har parkert vogna eller bobilen på det perfekte stoppestedet for natten, er det praktisk med en levegg man kan sette opp på kort tid. Kampas Air Break Pro gjør montering av levegg til en lek.

 

WB0005_-_AIR_Break_5_-_30_(HIGH_RES) - fargejustert.jpg

Åpne, blås, plugg!
Panelene fra Air Break Pro er svært enkle å bruke og kan både kobles til forteltet eller settes opp frittstående. Når man har pakket og lagt dem ut, pumpes luften inn gjennom én enkelt oppblåsingsventil og etter kort tid retter panelene seg opp i riktig form. Etter at du har sikret panelene med de medfølgende pluggene, er alt klart. Fiks ferdige levegger på 1-2-3!

Når det er tid for å pakke sammen panelene, åpner du deflasjonsventilene som er plassert på hver side av panelene, før du ruller alt sammen igjen. Sammenpakket tar panelene liten plass og den lave vekten gjør at man enkelt kan ta dem med seg over skulderen i den medfølgende bærevesken. Den kompakte løsningen gjør at de også tar liten plass å oppbevare i bagasjerommet.

Passer de fleste
Panelene passer vogner og bobiler med en bredde på mellom 200 og 500 cm og kan kjøpes i pakker på 3 eller 5 – alt etter hvor stort område du ønsker. Det er store vindusflater på alle panelene, så her kan du sitte i ly uten at det går på bekostning av utsikten.

En riktig plassert levegg skjermer også for innsyn og noe støy. Har du med dine firbeinte venner på tur, kan dette også være en ypperlig måte å gi hundene et lite område med spillerom.