I le for vinden på 1-2-3!

Det norske sommerværet kan være lunefullt, selv på de varmeste dagene. Med Dometics oppblåsbare levegg, er det enkelt å gjemme seg fra både vind og innsyn. Air Break er verdens første oppblåsbare levegg, og har blitt en sikker vinner på kort tid. Et par steg og du har sikret deg tiden du tilbringer utenfor vogna og bobilen blir en vindstille affære.

Når du har parkert vogna eller bobilen på det perfekte stoppestedet for natten, er det praktisk med en levegg man kan sette opp på kort tid. Nå fås også leveggene med glidelås, slik du kan koble de fast i luftforteltet ditt eller bygge på leveggene. Dometics Air Break gjør montering av levegg til en lek.

Åpne, blås, plugg!
Air Break fås med 1, 3 eller 5 paneler og er svært enkle å bruke. Når man har pakket og lagt dem ut, pumpes luften inn gjennom én enkelt oppblåsingsventil og etter kort tid retter panelene seg opp i riktig form. Etter at du har sikret panelene med de medfølgende pluggene, er alt klart. Fiks ferdige levegger på 1-2-3!

Når det er tid for å pakke sammen panelene, åpner du deflasjonsventilene som er plassert på hver side av panelene, før du ruller alt sammen igjen. Sammenpakket tar panelene liten plass og den lave vekten gjør at man enkelt kan ta dem med seg over skulderen i den medfølgende bærevesken. Den kompakte løsningen gjør at de også tar liten plass å oppbevare i bagasjerommet.

Passer de fleste
Panelene passer de fleste vogner og bobiler. Panelene har en lengde fra 225 cm til 1140 cm – alt etter hvor stort område du ønsker. Det er store vindusflater på alle panelene, så her kan du sitte i ly uten at det går på bekostning av utsikten.

En riktig plassert levegg skjermer også for innsyn og noe støy. Har du med dine firbeinte venner på tur, kan dette også være en ypperlig måte å gi hundene et lite område med spillerom, da veggene kan festes til forteltet.

De oppblåsbare leveggene sammens med luftteltene har blitt svært populære på kort tid, og vi skjønner hvorfor!