Taktelt - Enklere blir det ikke!

Lengter du etter en fleksibel ferieform hvor du kan nyte natur og komfort?

Mange har gjenoppdaget det innovative takteltet som vil gjøre ferien din uforglemmelig.

Norgesferien blir ikke enklere enn dette.

410_2.jpg

Takteltene fra Autohome er kjent for sin gode kvalitet, italiensk design og moderne teknologi. Nå har Max Fritid hele fire ulike modeller på lager, som er klar for å bli med deg på Norgesferie.

Autohome er en original italiensk oppfinnelse fra 1958, takteltet har vært følgesvenn for eventyrere, oppdagelsesreisende og ferierende over hele verden i godt over seksti år.

85849_i.jpg

AirTop

Takteltet AIRTOP ser ut som en liten skiboks og er superenkel å slå opp. Etter å ha funnet den perfekte camping-spoten har du sengen klar på under ett minutt! Bare fjern sikkerhetskrokene, så åpnes teltet av seg selv ved hjelp av det gassdrevne åpningssystemet.

406.jpg

Se hvor enkelt det gjøres >> https://www.youtube.com/watch?v=aPn8igflrbA

AirTop-teltet passer for alle, uansett om du er en erfaren camper eller en vanlig eventyrer. Teltet passer perfekt for 2 voksne og 1 barn, det er selvfølgelig vanntett og tåler all slags vær.

85851_g.jpg

Maggiolina

MAGGIOLINA-teltene er laget med et «skall» av glassfiber som gjør at den også ser ut som en takboks når den er lukket.  Skallene er håndlaget og av beste kvalitet. Glassfiberen isolerer mot varme og kulde og er svært enkel å rengjøre. Teltet leveres med madrass, puter og en justerbar aluminiumsstige. Men hjelp av en liten sveiv, slår du lett opp teltet for natten.

 

Se hvordan det settes opp her >> https://www.youtube.com/watch?v=QPpBdrBOSGI

 

349.jpg

Overland

Med modellen OVERLAND får du et taktelt med en helt unik kvalitet. Det vanntette stoffet er pustende, og garanterer isolasjon mot både varme og kalde netter. Materialet gir også takteltet en utmerket stabilitet selv når det blåser.

 

Teltet slåes enkelt opp ved å trekke ned stigen, og rommer fint to voksne og et barn.

 

Se hvordan det settes opp her >> https://www.youtube.com/watch?v=-Uq1I_Uc4AE

 

85853_i.jpgOvercamp

OVERCAMP er et revolusjonerende taktelt med øye for detaljer. Med dette teltet får du friske farger og innovativt design. Det slitesterke stoffet er vanntett og tåler mye. Et telt som er perfekt for alle turer. Den smarte løsningen til Overcamp gjør også at du har ekstra plass på takstativet til sykler, kano eller surfebrett. Løsningen gir også mulighet for å montere to Overcamp-telt på samme bil så har du sengeplass til fire. 

 

Se OverCamp oppslått her >> https://www.youtube.com/watch?v=b7ad7LzXW2A

 

 

348.jpg

Kan brukes på de fleste kjøretøy

De eksklusive Autohome-teltene kan brukes på alle kjøretøy: små biler, terrengkjøretøy, stasjonsvogner, personbiler, bobiler og pick-up lastebiler. Et universelt festesystem gjør at du kan plassere teltet trygt i hvilken som helst posisjon uten risiko for skade på karosseriet.

 

Skal du på tur med kjæresten, venner eller familie? Med taktelt fra Max Fritid kan du dra på Norgesferie hele året, - akkurat dit du vil.