Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil

Kalde ben og føtter er ofte grunnen til at vi fryser. I Norge har vi få varme sommerdager, og ønsker vi å nyte gode stunder innenfor og utenfor vognen eller bobilen - er vi avhengig av produkter som holder oss varme. En fotvarmer kan være en enkel og god løsning.

En lun og behagelig atmosfære er avgjørende for trivselen, uansett om du er hjemme eller på campingferie. I år ble et nytt produkt lansert på camping og fritidsmarkedet, nemlig en varmeovn som kan brukes både innendørs og utendørs. 

- Alle vet at varme stiger, derfor er våre produkter laget for plassering i gulvhøyde. Vi har utviklet en fotvarmer som er en utmerket varmekilde for bruk i og utenfor campingvognen, bobilen eller forteltet, forteller Ellen Marigård, daglig leder i Wesseltoft AS.

Perfekt under bordet eller i forteltet

Marigård forklarer at fotvarmeren er en stråleovn, som stråler 95% av varmen opp og kun 5% av varmen vil gå nedover mot bakken. Ovnen kan derfor brukes på alle gulv, på tepper, vinylbelegg og utendørs på et plant og tørt underlag. - Siden såpass lite av varmen går nedover vil den ikke skade underlaget, og den er perfekt til bruk både innendørs og utenfor bobilen eller campingvognen. 
 
- Det er helt genialt å ha fotvarmeren under bordet i forteltet eller på terrassen, slik at vi slipper å pakke oss inn med pledd rundt bena. Vi ønsker jo å kunne nyte fine høst- og sommerkvelder ute, uten å hakke tenner.
 
Varmelampe.jpg
Varmelamper fra Outwell er perfekt til sene sommer- og høstkvelder under markisen.

Terrassevarmere og andre varmekilder

Gode varmesystemer er avgjørende for en behagelig campingopplevelse. Utstyrsleverandør Max Fritid har alt du trenger for å holde en behagelig temperatur i bobilen eller campingvognen, hele året. - Vi tilbyr et stort utvalg av ovner, ulike systemer for gulvvarme og dieselvarmere. For oppvarming utenfor bobilen og vognen tilbyr vi også varmelamper fra Outwell, i tillegg til fotvarmeren fra Wesseltoft, forteller Sigurd Brevik hos Max Fritid.

Stort behov

- Fotvarmeren kom på markedet for første gang i forrige vintersesong, hvor vi hadde et lite testsalg. Salget var en suksess og fotvarmeren er ny i år på camping- og fritidsmarkedet, et marked hvor vi mener at det er stort behov for en flyttbar og fleksibel ovn som dette, forteller Marigård. Fotvarmeren er et norsk produkt, utviklet og produsert i Norge.
 
iStock-campingvogn-solnedgang.jpg
Den norske våren er kjent for sine kjølige kvelder, men med en terrassevarmer kan utelivet nytes uten at du fryser.

Brannsikker og flyttbar

Siden kun 5% av varmeenergien til fotvarmeren er rettet nedover, kan fotvarmeren trygt brukes på alle typer gulv, selv på myke gulvtepper, parkett og utendørs. Den kan stå under tak, under bord med duk eller tett overfalte, eller under god-stolen ute. Produktet er solid, tåler røff behandling og er brannsikkert. 
 
Fotvarmeren bruker kun 200 Watt, er 51cm lang og 23cm bred. Den kan enkelt flyttes og brukes akkurat der du oppholder deg. Konstruksjonen er enkel og effektiv, og du bestemmer selv hvordan varmeren skal reguleres. Du kan koble fotvarmeren til en tradisjonell termostat, tidsbryter eller fjernkontroll.