Slik får du alltid komfort- temperatur i bobilen

Med en komfort- og motorvarmer fra Webasto på laget, får du enkelt riktig temperatur i din bobil uten å skade miljøet!

Det frister like lite å sette seg i en iskald og nediset bobil om vinteren, som en glovarm bobil om sommeren. Det nordiske klimaet byr på utfordringer og hyppige værforandringer, men med Webastos varmere kan du enkelt stille inn ønsket temperatur i bobilen via mobilen.

- Bilene nå til dags er så energieffektive at de produserer lite overskuddsvarme. Da kan en bilvarmer være god å ha på kalde vinterdager, sier distriktssjef i Webasto Norge, Jan Erik Kolstad. Han påpeker at bilvarmerne er like aktuelle til bruk i bobil som personbil.

Miljøvennlig

I en ny rapport fra Østfoldforskning, laget på vegne av Norges CaravanBransjeforbund, kommer både bobil- og campingvognferie ut blant vinnerne som de mest miljøvennlige måtene å feriere på.

– I førerdelen på en bobil er det ofte en veldig stor flate og mye glass – da trenger man ganske mye varme for å kunne holde en behagelig temperatur under kjøring. I bobiler er det også mye fokus på varme i bodelen, men det er minst like viktig å ha nok varme i førerhuset under kjøring, sier Kolstad. Med komfort- og motorvarmerne fra Webasto tar man hensyn til miljøet med produkter som har vunnet mange priser og flere ganger blitt kåret til det beste merket for parkeringsvarme.

Burstner-Nordic_fotoOddgeirVisnes.jpg
MANGE MULIGHETER: En bobil er perfekt til bruk for varierte aktiviteter hele året. Hvorfor ikke bruke bobilen som utgangspunkt for spennende skiopplevelser? Her får man plass til alt av nødvendig utstyr og man har "hytta" med seg på reisen.
Foto: Oddgeir Visnes

Like praktisk på sommeren

Webastos bilvarmere finnes i ulike varianter, hvor alle vil finne en modell som passer sitt behov og sin bil. De kan enkelt monteres hvor du måtte ønske – utenfor, i mellomgulvet eller inne i bilen.

– I tillegg til oppvarming kan man også enkelt velge ventilasjon på varme sommerdager. Dersom du vet at bobilen står ute i solen kan du enkelt starte ventilasjonen på forhånd, slik at bilen er sval og behagelig til kjøreturen starter, forteller Kolstad og legger til,

– Dette gjøres enkelt via en smarttelefon eller fjernkontroll, men kan også forhåndsprogrammere tidspunkt for oppvarming eller ventilasjon av bilen.

iStock-Bobil-strand.jpg
GOD VENTILERING: Komfort- og motorvarmerne fra Webasto kan også brukes som ventilator på sommeren. Dersom man forhåndsprogrammerer den til å starte litt før man våkner, vår man en sval og behagelig start på de varme sommerdagene.
Foto: iStock