Få mest mulig ut av campingferien med oppblåsbart telt fra Kampa Dometic
 

Sommerplanene er allerede sprikret og endelig nærmer den seg. Bobilen eller campingvognen er klargjort for sommerens store eventyr, og det eneste som mangler er familiens oppholdsrom. Rommet som skal være samlingspunktet når dere trenger en pause fra solsteiken, eller ly for de små regnskyllene. Det er her familien samles, gjerne med gode venner en kjølig kveld eller til sene frokoster.

Det lille hjemmet, hjemmefra. 


Effektivt og enkelt


Endelig fremme ved campingplassen skal dere begynne den store jobben med å sette opp forteltet. Hva er viktigst? Tid. Det skal gå fort å sette opp og være lite komplisert, mest mulig av tiden skal gå til ferien. Og med den nyeste teltteknologien, AirFrame, tar det bare minutter å sette opp Kampa Dometics oppblåsbare fortelt. Tiden med lange metall- eller glassfiberstenger som kan skade kjøretøyet er forbi, i tillegg er luftfortelt lettere noe som betyr mindre transportvekt. Med oppblåsing på ett punkt er det enkelt og raskt å sette opp forteltet, i mellomtiden kan dere pakke ut og finne feriestemningen.


Finn din nærmeste forhandler her >>Romslige telt med god ståplass


Sammenlignet med andre lufttelt er Kampa Dometic romslige og kjent for sin gode takhøyde. I stedet for et telt med for eksempel skråtak, vil den gode takhøyden gi mer plass til både familien, møbler og oppbevaring. Ønsker du mer plass til gjester, kjæledyr eller rett og slett legge til ekstra lagringsplass? De fleste Kampa Dometics lufttelt kan du enkelt utvide med anneks, påbygg eller solskjerm. Her også med AirFrame-teknologien som gjør at det går raskt og smertefritt. Enklere blir det ikke!

Ta kontakt med våre forhandlere for hjelp til å finne riktig fortelt >>

 

Holder deg og familien din trygge uansett vær


Det er ingen hemmelighet at en sommer kan innebære skiftende vær. Det ene minuttet kan det være strålende sol og plutselig kan det komme et regnskyll. Kampa Dometic er kjent for høy kvalitet og dermed tåler teltet du velger naturligvis et nordisk klima. Selv om de er tette og robuste, har alle luftteltene god ventilasjon, noe som forbedrer komforten ved å øke luftsirkulasjonen og reduserer kondens.
 

Kontakt din nærmeste forhandler for å se et bredt utvalg av oppblåsbare telt>>

Passer like godt til campingvogner og bobiler

Alle Kampa Dometics oppblåsbare fortelt er laget for å passe til forskjellige bobiler og campingvogner. Dette justerer du til forskjellige høyder med en glidelås som er deres eget Multi-Height System.

 

Et merke med erfaring

 
Når du velger et fortelt fra Kampa Dometic, så har du valgt et merke med erfaring. De selger sine produkter over hele verden, og er kjent for pålitelige produkter som er trygge å bruke. Kampa Dometic leverer kvalitetsmaterialer som kan brukes i årevis i utendørsmiljøer.

 

Finn din nærmeste forhandler som kan hjelpe deg å velge riktig fortelt>>