En ny generasjon av trygghet

Trygghet på reisen var utgangspunktet da Avara utviklet en helt ny generasjon alarmsystem for bobiler og campingvogner. Det er mange grunner til å argumentere for at man bør ha alarm, likevel er det flere som tenker et alarmsystem gir fra seg falske alarmer, er vanskelig å betjene og huske på.

Hva om alt dette kan gjøres automatisk, der alarmen bare går av når den skal? Hva om man ikke behøver å måtte huske noe som helst, og samtidig ha verdens mest avanserte alarm?

Dette var inspirasjonen til gründerne bak det norske selskapet Avara da de ønsket å stille nye krav til trygghet på reisen. Resultatet av spørsmålene ga en helt ny måte å tenke alarm på.

Avansert system, enkel å bruke


Avaras sensorer og detektorer møter to viktige krav; de gjør det de skal, og bare det, samtidig som at de er svært enkle å montere og å bruke. Alle detektorene i systemet samarbeider om å tolke hva som skjer og kan skille på normal aktivitet og kriminell adferd. Systemet slår seg selv av når det tolker at alarm ikke er relevant.

 

imagexxrgj.png


En større frihet


Den nye teknologien som er brukt gjør det mulig å strømforsyne alarmsystemet med batterier som varer i årevis. Dette åpner for muligheten at campingvogner helt uten fast strømtilkobling kan få full alarmdekning, selv når den står parkert utenfor sesongen. Bobiler i opplag trenger heller ikke lading for å drive alarmsystemet fra Avara.
 

Stadig i utvikling


Avara sine alarmpakker kan bygges på med ulike komponenter. Dette gir deg muligheten til å utvide pakken etter ditt behov. Den største nyheten er Avara Moist - et helautomatisk fuktkontrollsystem som tar fuktkontroll hver eneste dag. Permanent monterte små trådløse fuktsensorer monteres rundt omkring på strategiske målepunkter. Oppstår det unormal høy fuktighet får du beskjed på telefon. Systemet vil gi tidlig varsel ved lekkasjer, og store fukt og råteskader kan derfor avverges. I tillegg blir trolig utbedringen så rask å gjøre at du likevel kommer deg på den planlagte turen din!

Nå har Avara også kommet med to unike komponenter. Avara - Mouse, en detektor som gir deg raskt beskjed dersom det er mus i nærheten. 

Avara - Temp er en frittstående temperatursensor som kan monteres i kjøleskap, vanntank, batteri etc. AvaraTemp kan brukes til å måle, overvåke og logge både kritiske og nyttige temperaturer i bobilen eller campingvognen.


Vi ønsker dere en god og trygg tur!