Campingmøblene som setter standarden

Behagelige campingmøbler av god kvalitet er prikken over i'en når man tilbringer mye av fritiden på hjul. Invester i noen du virkelig liker og som holder seg godt i mange år fremover. Finn inspirasjon til dine nye campingmøbler blant våre favoritter foran årets sommersesong.

Stadig flere nordmenn tilbringer deler av sommeren på hjul og mange kjøper også egen bobil. Folk har sett alle mulighetene i en bobil, og utvalget av campingmøbler øker i trådt med interessen. I jakten på de riktige campingmøblene har man gjerne andre forutsetninger og sjekklisten over ønskede egenskaper ser kanskje litt annerledes ut enn når man handler møbler til verandaen hjemme. At møblene er lette, men likevel stødige; at de har høy komfort, men samtidig er enkle å legge sammen, samt at de tar liten plass å oppbevare er for mange viktig - særlig når møblene skal konkurrere om plassen i bagasjerommet på bobilen.

image5ks5k.png
På tur blir flere timer tilbragt i campingstolene. God komfort er derfor svært viktig. Foto: Matti Bernitz

Klassiske stoler fortsatt populært

Det er et bredt utvalg å velge i og de klassiske stolene med regulerbar rygg er fortsatt aktuelle. Disse passer like godt ved bobilen og campingvogna, som i båten og er tilgjengelig fra de fleste produsenter. Her er det enkelt å finne sin favoritt - om den kommer med eller uten nakkestøtte, ekstra pute eller fotskammel til å legge beina høyt. Danske Camping Agenten har også stol med innebygde varmeelementer, som gjør at selv de som fryser mest lett kan kose seg i godt selskap utover sommernatta. Stolen Air Deluxe fra Crespo er svært behagelig og kommer med vattert ryggstøtte som er lett å regulere. Crespo er et merke som spesielt blir forbundet med høy kvalitet, spesialprodusert i materialer som tåler været godt og dermed også er enkle å rengjøre.

imagelqkvg.png
KLASSISK OG POPULÆR: De klassiske campingmøblene med regulerbar rygg er fortsatt like populære. Det finnes mange å velge i og man kan få de helt enkle, med integrert pute eller også med varmeelement - alt etter ditt behov. Foto: Produsent

 

Nyheter med stadig forbedringer

Det kommer stadig inn nyheter fra gamle og nye produsenter. Travellife har møbler i en fin prisklasse, og den nye stolmodellen Monaco sørger for det ultimate utseende med ekstra komfort. Den populære Tub-stolen er nå å få i en større modell, som gjør den ekstra komfortabel. Likevel er den like lett å pakke ned og ta med seg.   

Møbler enkel å ta med på ferie

Dersom du liker tredetaljer på møblene, har Bo-Camps «Urban outdoor collection» mye som vil falle i smak. I materialer som bambus, glassfiber og aluminium tilbyr de moderne og tidsriktige stoler. Møblene slås lett sammen og stolene leveres i en behagelig farge som passer til det meste.

imagemrx0s.png
FINE PÅ FARTEN: Det er viktig å ha campingmøbler som enkelt kan slås sammen, tar liten plass og som er enkle å sette opp igjen. Finn dine favoritter og gjør deg klar for året sesong på hjul. Foto: Matti Bernitz

 

Velkommen til bords

Når man først investerer i nye campingmøbler, er ofte et bord blant de viktigste årsakene. Kanskje har familien blitt større og man trenger plass til flere rundt bordet. Her kan man gjerne mikse bord og stoler fra ulike produsenter og finne bordet som er perfekt for ditt behov. Stor eller liten familie, rundt eller rektangulært - det finnes noe for alle. Alle produsentene har modeller med justerbar høyde, så det er ingen sak å tilpasse det til deres bruk.