Pop-up telt – Sesongens “must have”

Ønsker du et lite oppholdssted utenfor vognen, bobilen eller i hagen, men synes de fleste telt er for tungvinte å sette opp og ta med seg? Da er våre Pop-Up telt fra Inaca perfekte for deg! Sommeren er her og du har kanskje allerede sett de runde og kantete teltene på campingplassene? Nå har klassiske Inaca kommet med et utvalg av de populære Pop-Up teltene. Alle de 3 teltene kommer med 6 paneler og felles for teltene er at de settes opp og ned på 2 minutter. Jobben kan gjøres alene, så enklere blir det ikke. Følg lenker for å se demonstrasjonsvideo.

Pop-Up telt 350 – Romslig og praktisk

Pop-up 350 er perfekt å sette inn et campingbord og flere stoler i. Her kan du romme gjester en kveld på campingplassen eller i hagen. Dette teltet består av til sammen 6 paneler; 3 paneler med vindu, 2 paneler med myggnetting og 1 dør med myggnetting. Gardiner følger også med på de panelene med netting. Sammenlagt er teltet lett å frakte med seg og tar liten plass i garasjen. Teltene er laget av høykvalitets vanntett PU belegg, Oxford Polyester.

Spesifikasjoner:

Diameter: 350 cm

Høyde: 180/220 cm

Vekt: 18 kg

Pop-Up telt 350 m/sluse – For de som vil koble på bil/vogn

Pop-Up telt med sluse består som de andre av til sammen 6 paneler; 3 paneler med vindu, 1 panel med myggnetting, 1 sluse og 1 dør. Også her er størrelsen slik at du kan romme flere personer dersom dere er en familie på tur, eller ønsker å kunne romme gjester. Dette teltet består også av en sluse, som også kalles tilkoblingsdel. Slusen har en høyde på 180 cm og gir deg muligheten til å gå inn og ut av bilen din uten å bli utsatt for været som er ute. Noen ønsker også å bruke koblingen til ekstra oppbevaringsplass, andre ønsker helheten slusen gir teltet og bilen, her er mulighetene mange.

Spesifikasjoner:

Diameter: 350 cm

Høyde: 180/220 cm

Vekt: 20 kg

Pop-Up telt Mini 255 – For de som reiser alene eller par

Pop-Up Mini, er perfekt for de som ønsker et mindre telt, som likevel er romslig nok til å ha en komfortabel tilværelse. Teltet er ideelt for de som reiser par eller alene og ønsker et raskt oppsett av uteområdet. Likt som 350 består også dette teltet av 3 paneler med vindu, 2 med myggnetting og 1 dør.

Spesifikasjoner:

Diameter: 255 cm

Høyde: 180/220 cm

Vekt: 12 kg

Pop-up levegg for de som liker det enkelt

Enten du vil bruke leveggen alene, eller som et tilbehør for ekstra uteplass ved teltet har Inaca også kommet med Pop-Up levegger i 2 forskjellige størrelser. Like enkle å sette opp som teltene og av samme prinsipp. Designet for å settes opp på under minuttet og festes enkelt i bakken med stropper og plugger.

Levegg 4 panel

For de som ønsker å skjerme vinden på et større område, er Pop-Up leveggen med 4 panel perfekt. Leveggen har en lengde på 592 cm og høyde på 148 cm. De ytterste panelene består av vindu for de som ønsker sikt ut samtidig som du minimerer innsyn.

Levegg 3 panel

Pop-Up leveggen med 3 panel har en lengde på 450 cm og høyde på 135 cm. Denne størrelsen er ideell på de campingplassene du har litt mindre plass. Panelet består av vindu øverst på panelene. Dette gir minimalt med innsyn, samtidig som at du ikke dekker helt utsikten.

Enklere blir det ikke

Enten du trenger et romslig oppholdssted eller bare ønsker litt ekstra privatliv, tilbyr Inaca Pop-Up telt og levegger enkle og praktiske løsninger for alle dine campingbehov. Med deres raske oppsett og høykvalitets materialer kan du nyte campinglivet uten stress og mas.