Med stekeovnen på komfyren

Med gassbrenner eller primus som eneste hjelpemiddel er det ikke alltid like enkelt å diske opp med lekre retter på campingturen. Men det er mulig å bake og lage ovnsbakt mat ute i naturen!

Med fritidsovnen Omnia får du nybakt brød og smakfulle gryteretter rett på varmen fra kokeapparatet. Alt som kan varmes opp, bakes og tilberedes i en fast ovn, kan du også lage i Omnia. 

Miljøbilde Omnia Artikkel.jpg

Enkel og solid konstruksjon

Ovnen består av tre elementer som gir både over og undervarme. Bakeformen er en spesialdesignet rund "kakeform" med hull i midten, som står på en skålformet underdel av rustfritt stål som også har hull i midten. Skålformen leder varmluften langs bakeformens underside og gir undervarme. Gjennom hullene i underdelen og i kakeformen strømmer varm luft opp, treffer lokket og gir overvarme.

41108_c.jpg

Ovnsmat rett på komfyren

 
Med en fritidsovn oppå gassbrenneren, primusen eller den elektriske kokeplaten kan du bake ferskt brød, tilberede nyfanget fisk eller steke en deilig pai der du er. Tilbehør som silikonform og ovnsrist forenkler matlagingen ytterligere, og gir uante muligheter for matlaging på farten.