Slik sikrer du påskekosen

Påsken er en utmerket anledning for å sparke i gang årets campingsesong, og bobilen eller campingvognen er et suverent utgangspunkt for varierte ski- og naturopplevelser.

Årets påskeferie nærmer seg med stormskritt, og uansett om du vil tilbringe påsken ved sjøen eller på fjellet er en bobil en perfekt følgesvenn. Her har du plass til alt du trenger på reisen, og når du ønsker en pause kan du trekke deg tilbake i bobilen med en saftig appelsin, en kopp kakao og en kvikklunsj. For å sikre påskekosen bør du også ha med deg riktig utstyr og tilbehør - og vi gir deg oversikten over det du trenger: 

 

Påskens beste sitteplasser

Campingtilværelsen blir ikke den samme uten møbler som lar deg nyte naturen fullt ut. Og skal du på campingtur i påsken bør du ha med deg noen gode stoler til å sitte i. Max Fritid anbefaler stoler fra Crespo som kombinerer komfort, med kvalitet og lav vekt. Campingstolene Crespo Air Deluxe 3D har eksempelvis integrert og høydejusterbar nakkestøtte, og syv ulike ryggposisjoner. Det spesialdesignede møbelstoffet er utviklet for utendørs bruk og avstøter fuktighet, perfekt for bruk i påskesnøen! Max Fritid tilbyr også en god campingstol fra Holiday Fritid til en vennlig pris.

image40k6h.png
Med bobil kommer du tettere på de gode opplevelsene både sommer og vinter. Foto: Niesmann + Bischoff.

 

Sett stemningen med matlaging

Topp påskekosen med matlaging, sosialt samvær og hyggelig stemning ved en bålpanne, kokeapparat eller grill. Her kan man grille mat, koke kaffe, kakao eller suppe, samt stek sveler, speilegg eller pannekaker. Det er bare fantasien som setter grenser og det er et miljøskapende samlingspunkt for hele turfølget.

 

image0tv8w.png
Med bobil kommer du tettere på de gode opplevelsene både sommer og vinter. Foto: Matti Bernitz. 

 

Hold varmen med varmelampe

En lun og behagelig atmosfære er avgjørende for trivselen, uansett om du er hjemme eller på campingtur. Ønsker du å oppholde deg i nærheten av bobilen er en varmelampe under markisen et godt alternativ. En varmelampe skaper en god og lun atmosfære, samt sikrer et stemningsfullt og behagelig lys. Varmelampene gir øyeblikkelig, luktfri varme, samtidig som den er trygg og komfortabel. Har du også med deg noen varme tepper og noe godt å servere er påskekosen sikret.

 

imagepmknh.png
Etter en lang dag i skibakken eller -løypa er det godt å trekke seg tilbake i bobilen for å koble av. Foto: Jens Lyngstad.

 

Server drikkevarene i lekre glass

Sett prikken over i'en med lekre og uknuselige drikkeglass fra Strahl. Produktene er av høyeste kvalitet, og kombinerer styrken i polykarbonat med et elegant utseende og følelsen av ekte glass. Produsenten tilbyr en rekke ulike glass, både vanlige drikkeglass, vinglass, ølkrus, champagneglass, mugger, serveringsboller og annet. Produktene kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin, og egner seg utmerket til bruk på bobil- eller campingtur. 

 

Husk også å pakke skiutstyr, sitteunderlag, varme klær, solbriller og kvikklunsj til turen.


God påske!