Slik får du bobilen i vater

Med hydrauliske støtteben på bobilen kan du trygt legge bort gradskiva og parkere hvor du vil - med et par tastetrykk er bobilen helt i vater.

Jo flere som er med på tur i bobilen, desto mer vil den gynge på fjæringene når den står parkert og man beveger seg rundt. Når man finner det riktige stedet å parkere, er det viktig med gode støttebein som lar bobilen stå både stødig og beint.

Hydrauliske_støttebein_linnepe.jpeg

 

Finner automatisk riktig posisjon

Det hender at det perfekte stedet man gjerne vil overnatte på, ikke er helt plant. Spesielt når man vil være spontan og tar stoppene utenom etablerte campingplasser, kan det være nærmest umulig å finne flat mark. Da er det lurt å montere støttebein, som enkelt lar deg både utjevne og stabilisere bilen.

Det finnes flere ulike typer støttebein, eller nivåsystemer, å velge i. Velger du et hydraulisk støttebeinsystem fra QuickLift Hydraulik, posisjonerer den bobilen i vater automatisk. Systemet kan enkelt styres både manuelt og helautomatisk via en app på mobilen eller via et manøvreringspanel inne i bilen.

Klikk HER for å se vårt utvalg av hydrauliske støtteben.

77441_.jpg

Styres av pumpe

QuickLifts nivåsystem har en hydraulikkenhet med motor som driver en hydraulikkpumpe som pumper olje til fire sylindere montert på bilens chassis. Hvert støttebein har også en fotplate i rustfritt stål som sikrer lang levetid og best mulig stabilitet på ulike underlag. Likevel kan det tidvis være greit å ha noen små plankebiter for hånden, som man kan legge under støttebeina dersom man parkerer på veldig vått underlag. Med dette enkle grepet forhindrer du at de synker ned i jorda.

77441_b.jpg

Praktisk på vinteren

QuickLift-systemet posisjonerer bobilen i vater, både i lengde- og tverrgående akse. Når bilen står til vinterlagring er også systemet ypperlig for å avlaste dekk og støtdempere. I tillegg kan det også brukes ved dekkskift, dersom man ikke har jekk tilgjengelig. Skulle uhellet være ute og strømmen går, følger det også med en manuell håndpumpe, så man kan ta opp støttebeina også uten tilførsel av strøm.

Støttebeina selges i sett på fire og finnes i flere utgaver tilpasset de fleste bobilchassis. Til sammen veier de omtrent 60 kg og leveres klar til montering.