Speil og campingvogn – hvilken skal jeg velge?

På veien mot eventyrene som venter, er et ekstraspeil mer enn bare et tilbehør til kjøretøyet ditt – det er sikkerhet, bekvemmelighet og utforskning. Cruiser du nedover landeveien med din trofaste campingvogn, er ekstraspeil den ultimate følgesvenn.

Bred oversikt

En bredere oversikt over veien bak deg er essensielt for din egen sikkerhet og for å opprettholde en jevn trafikkstrøm. Med et ekstra speil har du full oversikt når du kjører med campingvognen din, slik at du unngår farer langs veien som for eksempel grener og veiskilt. Speilene våre passer fint på dagens moderne biler, og finnes med ulike fester.

Behovet for utsynet og om du trenger speil med lang eller kort arm, vil variere fra hvor du vanligvis vil kjøre med din campingvogn og bredden på den. Her er det ingen strenge regler, og valget ditt baseres mest på skjønn. Kjører du på en motorvei, eller skal du parkere vogna på en liten campingplass? Likevel er det viktig å huske på at du alltid burde ha god sikt bakover. Når det er sagt, kan de fleste speil justeres etter behov.

imagedzs2gh.png

De fleste campingvogner er bredere enn bilen du kjører. Derfor er det svært viktig å likevel kunne se godt bakover vognen din, spesielt dersom du skal ut å kjøre på en motorvei. Vi kan derfor anbefale våre speil med lang arm som 47488 og 46862.

Ulike prisklasser og nyheter

Vårt billigste alternativ, er Falcon Super Steady (79280). Falcon er et svært godt alternativ til toppmodellene. Passer de fleste kjøretøy, er stødig og godkjent.

Nyheter på speilfronten er Milenco sine Aero Platinium. De er spesialtilpasset biler med avsmalende speilhus som for eksempel BMW X-serien og Range Rover har. Og kan derfor trygt brukes på de aller fleste biler. Grand Aero Platanium (86349) Aero Platinum (86348).

Ekstraspeil gir deg en følelse av uavhengighet og selvtillit som gjør reisen enda mer givende. Du trenger ikke lengre bekymre deg for manglende oversikt, og heller fokusere på det som betyr noe – opplevelsen av å utforske nye steder og skape minner.