Taktelt - Enklere blir det ikke!

Lengter du etter en fleksibel ferieform hvor du kan nyte natur og komfort? Mange har gjenoppdaget det innovative takteltet som vil gjøre ferien din uforglemmelig. Norgesferien blir ikke enklere enn dette.

Hos Max Fritid tilbyr vi taktelt fra både Dometic og Fiamma. Her kan du velge mellom oppblåsbar versjon, elektrisk, og en manuell versjon der du bretter ut teltet selv.

 

Dometic Taktelt TRT AIR

Dometic er kjent for sine oppblåsbare forttelt, og har nå tatt med teknologien i taktelt. For de som søker en kombinasjon av innovasjon og kvalitet, er Dometic TRT 140 AIR det ideelle takteltet. Teltet rommer 2 personer, og har et imponerende enkelt oppblåsbart oppsett, som betyr at du kan bruke mer tid på å nyte naturen og mindre tid på å sette opp leiren. Teltet er utstyrt med store vinduer som gir en fantastisk utsikt og god ventilasjon, noe som gjør det perfekt for varme sommernetter.

 

Dometic Taktelt TRTE

Det elektriske takteltet TRT120E fra Dometic representerer en ny æra innen campingkomfort med kun et tastetrykk. Kommer med 12 V-betjening og fjernkontroll som gjør det enkelt å slå opp teltet uten fysisk anstrengelse, perfekt for de som ønsker en stressfri campingopplevelse. Laget av slitesterk PVC materialer er TRT120E designet for å motstå de tøffere værforholdene, selv på vinteren. Pålitelig beskyttelse uansett hvor ditt eventyr tar deg.

 

Fiamma Taktelt Moonlight

Opplev bekvemmeligheten av Fiamma Moonlight taktelt, et allsidig og romslig valg for alle dine campingeventyr. Dette teltet kommer i to modeller som er designet for å huse to og tre personer komfortabelt, og tilbyr en rask og enkel oppsetting som sparer tid og krefter. Teltet settes enkelt opp ved å dra ut stigen. Med slitesterke materialer og et gjennomtenkt design, gir Moonlight pålitelig beskyttelse for vær samtidig som det sørger for god ventilasjon og et hyggelig inneklima.

Kan brukes på de fleste kjøretøy

Alle våre taktelt er egnet for montering på takrails og passer derfor de aller fleste kjøretøy. Spesielt tilpasset SUV, vans og Pickup. For mer informasjon om montering og plassering, følg linken til ditt aktuelle telt.

Skal du på tur med kjæresten, venner eller familie? Med taktelt fra Max Fritid kan du dra på Norgesferie hele året, - akkurat dit du vil.