Utstyret gjør turen komplett

Small-Thule_Caravan_ResidenceG3_LS_Austria_Landscape_190623_3215.jpg

Campingturen blir ikke komplett uten det riktige utstyret. Max Fritid har i 25 år hjulpet campingentusiaster med å skape den perfekte campingopplevelsen. Vi er Norges største leverandør av utstyr til bobil og caravan, og har forhandlere over hele landet. 

Våre forhandlere fører alle varer fra Max Fritid, alt fra campingmøbler og markiser til parabol, fortelt og alt annet du trenger til campingtur med vogn eller bobil. Du finner også et stort utvalg av grill, møbler og utstyr som også er perfekt for både hytta og hagen. Er det noe du trenger av fritidsutstyr, kan du være sikker på at – vi har det!

image28dmb.png

Alltid i nærheten

Fra Alta i nord, til Kristiansand i sør har vi over 80 forhandlere du kan besøke. Uansett hvor du er på norgesferie finner du en av våre forhandlere i nærheten. Vi fører over 100 kjente merkevarer og kvalitetsprodukter fra merker som, Kampa Dometic, Fiamma, Inaca, Thule, Crespo, Cobb og Omnia.

Finn den perfekte campingstol for avslapping og avkobling, og kjøkkenutstyret som gjør matlagingen til en fryd. Vi har oppladbar belysning for sene kvelder og alt du trenger til innendørs underholdning. Med det riktige utstyret på plass blir turen uforglemmelig for både liten og stor.  

Besøk din nærmeste forhandler eller se vårt store utvalg på maxfritid.no.

blobid0.jpg

Finn din nærmeste forhandler her.

Max Fritid er en norsk aktør med hovedkontor i caravanhovedstaden Åndalsnes, og er Norges største forhandler av utstyr til camping og bobil.

 

Max Fritid – vi har det!

 

Følg oss på Facebook og Instagram for inspirasjon og gode tilbud.