Produkter som varer

Camping er ikke bare en ferieaktivitet; det er en livsstil som handler om å omfavne naturen og samtidig ta vare på den. Hos Max Fritid forstår vi viktigheten av å tilby produkter som ikke bare beriker dine turopplevelser, men som også er bærekraftige og laget for å vare. Følg med videre for å bli kjent med våre campingprodukter, hvor produktene er nøye utvalgt for å gi deg komfort, funksjonalitet, og ikke minst - lang levetid.

Campingmøbler fra Crespo – Komfort og kvalitet

Våre møbler fra Crespo representerer komfort uten kompromiss. Laget med kvalitetsmaterialer, er den ikke bare behagelig, men også robust og designet for å vare gjennom utallige campingeventyr.

Velg mellom utallige klassikere som Air Deluxe, eller nyheter som Air Select som har en klassisk stil med ergonomisk utførelse. 

For deg som ønsker det enkelt, har vi nyheten: Stol-og bordsett Classic. Ønsker du å gjøre mer ut av komfortopplevelsen, har vi strand/hagestol i et design få kan sammenligne seg med: Tex-Comfort Lounger 

 

Kjente merkevarer på markisene dine

Max Fritid tilbyr markise fra de mest ledende på markedet, Thule og Fiamma. Designet med fokus på lang levetid gir disse markisene ikke bare beskyttelse mot vær og vind, men de gir deg også et holdbart skjold som vil vare gjennom mange soloppganger og solnedganger. Velg din foretrukne modell blant vårt brede utvalg av veggmonterte, takmonterte eller posemarkiser.

 

Kvalitet og komfort med lufttelt fra Dometic

Når du står ovenfor et valg om å anskaffe et ekstra oppholdsrom til din bobil eller campingvogn, kan du være sikker på å ha gjort et trygt og sikkert valg med Dometic sine lufttelt. Dometic var først ut med den innovative løsningen ved å lage stang-kanalene luftfylte. Teltene minimerer ikke bare vekten du tar med deg i bobilen/vognen din, det gjør også oppsettet desidert lettere. Du vil få mer tid og frihet til å nyte din nye destinasjon, om det er på campingplassen eller lengre ute i naturen. Her er valgmulighetene mange, og vi skjønner virkelig at Dometic har tenkt på kunden sine ønsker i prosessen. Er du under anskaffelse av et fortelt, anbefaler vi deg til å lese denne artikkelen som er en guide for hvilket fortelt som passer deg og din bil/vogn best.

Velger du Dometic sine lufttelt, velger du rett og slett en investering!

Et grønnere alternativ – Solcellepanel

Vi i Max Fritid gjør det enkelt for deg å være bærekraftig uten å gå på kompromiss med bekvemmeligheten. Norge har gode forutsetninger for bruk av solcellepanel. Selv om vi ofte opplever overskyede dager, tar solcellene opp energi av UV-strålene i luften og ikke bare direkte sollys. Fra mars og utover er et solcellepanel helt ypperlig, da disse månedene har lengre lyse dager, samtidig som det gjerne er snø på bakken som reflekterer strålene til panelet.

Det er ikke til å legge under en stein at strømbehovet selv på tur er for mange større en noen gang. Mobiler, brett etc skal lader og flere apparater krever konstant strøm. Vårt utvalg av solcellepanel gir deg muligheten til å velge hvilken som passer på ditt tak.

 

Landsdekkende

Med våre 80 forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord, er det stor sannsynlighet du har en forhandler i nærheten av der du befinner deg. Minimalt med kjøring for å finne produktet du trenger. Vår lokale tilstedeværelse gjør det enkelt å nå kvalitetsutstyr uten å reise langt.  

Lurer du på hvor du finner din nærmeste forhandler? Se vårt landsdekkende kart her.

Uansett hva du trenger av hobby- og fritidsutstyr, kan du være trygg på at Max Fritid har det. Velg bærekraftige produkter, skap minner og nyt camping med produkter som ikke bare beriker øyeblikket, men også tar vare på fremtiden. Du kan være sikker på at – Vi har det!