En moderne og brukervennlig nettside

Den nye nettsiden til Max Fritid er nå fullspekket med produktinformasjon. - Dette vil gagne både sluttkunden og forhandlerne, sier Sigurd Hatlen i Max Fritid.

En tidkrevende prosess ligger bak den nye nettsida til Max Fritid. Mange tusen produkter har blitt beriket med tekniske beskrivelser, produktblad og brukerveiledninger.

- Vi startet i høst og en gruppe på fire personer har jobbet mye med dette fram til lansering av nettsiden. Det var viktig å gjøre dette skikkelig. Nå kan kundene gå inn å lese alt de trenger å vite om alle produkter før de bestiller, sier Hatlen.

ny-nettside.jpeg

Stort utvalg
Max Fritid har et bredt spekter av produkter, alt fra friluftsliv, båtliv, hytter, campingliv og fritid. Mange av produktene har fokus på plassbesparende funksjonalitet og vekt som er tiltenkt bobiler og campingvogner. Men bruksområdet er mye større.

Samarbeid med forhandler

Den nye nettsiden har nå en betalingsløsning, og du kan få varene tilsendt eller hente de hos en av Max Fritids mange forhandlere rundt om i landet.

- Vi vil at dette skal være et samarbeid med forhandlerne våre. Kunden kan bestille på nett og hente i butikken. Forhandlerne kan bruke en del av vår nettbutikk og det vil igjen være fordelaktig for å dra kunder inn i butikkene, sier daglig leder i Max Fritid, Nils Magne Dahle.

- I netthandelens tid mener jeg oppriktig at det fortsatt er viktig med de fysiske butikkene. Derfor håper vi at denne løsningen kan gi merverdi for våre forhandlere, sier Dahle.

Kontinuerlig prosess

Nå når nettsiden og nettbutikken er lansert, fortsetter arbeidet med å berike produkter.

- En kommer aldri i mål med en nettside. Nye produkter kommer til hele tiden og vi vil fortsette å jobbe for at kundene skal få all informasjon de trenger, forteller Sigurd Hatlen.