Har du lyst til å jobbe med markedsføring og E-commerce for en landsdekkende grossist?

Max Fritid er Norges største leverandør av utstyr til camping, bobil og caravan. Vi fører over 100 kjente merkevarer, og har forhandlere over hele landet. Vi er nå på jakt etter to nye medarbeidere som kan være med å videreutvikle Max Fritid sin sterke posisjon i markedet.

 

Trainee – Salg og markedsføring

Er du lærevillig, engasjert og har lyst på en spennende hverdag? I rollen som trainee hos oss får du varierte arbeidsoppgaver innenfor netthandel, salg, leverandørkontakt og -oppfølging. Du vil også få innsikt og ulike oppgaver innenfor hele vår verdikjede. Å takle en bratt læringskurve, være engasjert, ha evnen til å kunne omstille seg er evner en trainee bør ha for å få mest mulig ut av traineeperioden.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling, hvor du vil ha stor mulighet for å påvirke arbeidsoppgavene dine og for å styre din egen arbeidshverdag. Max Fritid er en del av et større konsern, som gir mange utviklingsmuligheter for videre karriere.

Krav om høyere utdanning.

 

Forretningsutvikler digitale media

Har du lyst å jobbe med salg og digital markedsføring? Dine viktigste arbeidsoppgaver hos oss vil være å drifte nettbutikk, planlegge og administrere kampanjer i ulike kanaler og hos våre landsdekkende forhandlere. Denne stillingen passer perfekt for deg som brenner for markedsføring, og ønsker et fritt spillerom til å utvikle dine ferdigheter og gode ideer.

Vi ønsker at du har erfaring med E-commerce og digital markedsføring.

Krav om høyere utdanning.

 

Om oss
Max Fritid har 20 ansatte og en omsetning på NOK 150 millioner. Max Fritid er en del av Kroken Gruppen AS som har 100 ansatte og ca. NOK 1,2 milliard i konsernomsetning.

Max Fritid satser stort på det svenske markedet i tillegg til det norske.

Hos oss får du utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og en sosial arbeidsplass blant hyggelige kolleger. Store muligheter for personlig og faglig utvikling.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Søknad og eventuelle spørsmål rettes til daglig leder

Nils Magne Dahle - [email protected]

 

Søknadsfrist: 05. januar 2021